SeTeHash

Videoclip

“În teoria haosului, «efectul Hiphopkulture» poate aduce modificări esențiale în cadrul unor sisteme sociale. Nu e scopul nostru de a produce dezastre, uragane, ori să schimbăm polii planetei. Motivația noastră are la bază nevoia de a educa mase, de a salva identități și de a le conserva. Atât actul artistic urban cât și cel rural au în comun aceeași premiză, iar într-un final, scopul atins, ne oferă satisfacția de a dobândi o identitate.
Stelian Teodorescu se numește artistul care și-a lăsat amprenta, într-un mod original și personal, asupra proiectului «2’ȘPE». Scena îl cunoaște sub numele SeTeHash, iar publicul i-a urmărit lungul parcurs în istoria hip-hop-ului românesc, prin prisma unor numeroase colaborări cu artiști de notorietate.
A pornit din Arad, motivat și încrezător. În adolescență a avut prima sa trupă – «APOSTAS». Tot în orașul natal a format trupa R.A.S.A. . Au urmat albume, și colaborări nenumărate, iar în 2014, dintr-o pasiune pentru muzica rock, a pus bazele unei trupe de rap metal ce a primit numele de «SUNET FIN».
În această toamnă STH va lansa LP-ul «Lumină în întuneric» ce va conține 12 track-uri. Interesant acest număr… .
Sunetul fin e într-adevăr ingredientul principal al artistului de față. Să-i dăm ascultare!
Împreună pentru mișcarea Hip-Hop!”
Ciprian Alexandrescu | HipHopKulture.ro

Galerie foto