Castet

Castet este un rapper din Bucuresti, nascut pe data de 28 mai 1992 in Voluntari.

A cochetat de mic copil cu muzica hip-hop, incepand ca battle MC pe site-ul hiphopkulture.ro cat si la majoritatea concursurilor de battle din Bucuresti.
Primele piese inregistrate intr-un studio au fost in anul 2010, urmand ca in 2012 sa formeze crew-ul Slang Music impreuna cu Pehash, TOX si Bobby Salata. Au urmat o serie de evenimente organizate de Slang Music, cat si concursuri de battle.
In anul 2016 deschide studioul de inregistrari si reincepe activitatea ca artist in cadrul label-ului Slang Music impreuna cu noul coleg Sven, lucrand in paralel la piese solo cat si colaborari.
In anul 2021 Castet devine host-ul emisiunii online SLANGJAMS, singura emisiune ce asculta si promoveaza piesele tinerilor artisti din sfera hip-hop, aceasta fiind prima emisiune de acest tip din Romania, ce momentan se afla la sezonul 3. In cadrul emisiunii s-au descoperit noi artisti talentati cu care Castet lucreaza la o compilatie cu peste 30 de MCi si 10 beatmakeri din toate colturile tarii. Organizeaza deseori MC CONTEST-uri in cadrul emisiunii, cyphere si tombole unde tinerii artisti pot castiga beat-uri si ore de studio.
Castet lanseaza albumul de debut numit “Fenta lui Dobrin” in anul 2022, acesta avand 12 piese dintre care 3 colaborari cu Sven, Rakeem si Victor. Momentan lucreaza la un album solo de peste 20 de piese numit “Reversul Medaliei”.
In anul 2023 Castet redeschide label-ul Slang Music impreuna cu alti 5 artisti. In prezent se lucreaza la materialele solo ale fiecarui artist, cat si la materiale sub egida Slang Music.

Videoclipuri

Interviuri

Audio