Am început oficial să cânt rap în 2005, cu trupa mea, Epitaph (împreună cu Japonezu’ și Roby aka Dilimanjaro). Împreună am scos 3 materiale și am susținut concerte locale și naționale, până în 2008, când am venit la facultate, în București (UNATC). M-am dezvoltat și ca Battle MC, participând la toate evenimentele de acest tip, din Bacău.
În 2008 am câștigat Battle Off Da Dome IV, organizat de Hades Records.
În 2011 am început colaborarea cu Smokey și am demarat lucru la albumul “Aici sau la pachet”, lansat în 2013.
2012 a fost anul în care am participat la Romanii au talent, unde am ajuns pana în finala. În vara aceluiași an am lansat “Mă-ta are cratimă”, cu Sector 7.
În următorii ani am susținut numeroase concerte, turnee, am avut diverse colaborari, atât în underground cât și în sectorul mainstream.
În 2020 – 2021 am lansat două materiale: Show a la Krem (mixtape) și Stare de Alertă, in formula Subsemnatu x Smokey & Krem.
În prezent lucrez la primul meu album solo, oficial.
Ca actor profesionist, am trecut prin nenumărate spectacole, evenimente și concerte, unde am avut ocazia sa unesc rapul cu arta actorului și viceversa. Unul dintre scopurile mele profesionale principale, este de a imbina aceste doua ramuri artistice și de a crea forme noi.

Discografie:

  • Epitaph:
    • Cimitir de vise (2006)
    • Richter 7 (2007)
    • Vise colorate (2007)
  • Smokey & Krem:
    • Aici sau la pachet? (2013)
    • Subsemnatu prezintă: Smokey & Krem în “Stare de alertă” (2021)
  • Show a la Krem (mixtape) (2020)

Discografie

Videoclipuri

Evenimente