Mitză

Mitză (Mihai Ghidarcea) – „este unul dintre cei doi membri Agresiv, una dintre cele mai de succes echipe de producție din România, înființată în 2003. Împreună cu Vlad Lucan, Mitză a lansat două materiale, „Refresh” și „Ap. 71”, în 2009, respectiv 2010.
Fondator Okapi Sound împreună cu Grasu XXL, Guess Who, Vlad Lucan și Paco 10Grei, artistul și-a pus amprenta de-a lungul timpului pe majoritatea proiectelor lansate de Okapi Sound.
În afara activității de producător, Mitză a lansat la începutul anului 2012 mixtape-ul „Robot”, care a adunat peste 5.000.000 de vizualizări pe YouTube împreună cu videoclipul single-ului care a dat titlul materialului. De-a lungul timpului, Mitză a mai avut apariții pe piesele lui Grasu XXL („Prea mult fum”, „Turbofin” și „Tare Frate”) și Guess Who („Sunete” și „Decât să minți”). În toamna anului 2014, Mitză a lucrat împreună cu Grasu XXL pentru mixajul și masterizarea mixtape-ului „OkapiTati”, material pentru care a semnat mai mult de jumătate dintre instrumentalele folosite.” – informații biografice publicate pe canalul de YouTube @MITZA_AGRESIV

Discografie

Stiri