DJ Nasa

DJ Nasa este un DJ, producator si inginer de sunet din Galati, membru al label-ului Facem Records.

Discografie:

2009 – Batofobia w/Knox
2010 – Cardinale IV
2011 – Fort Knox w/Knox
2012 – Rădăcini Adânci Vol.1 w/Pazzo
2012 – Din Orașul Teilor w/NOXE
2012 – Recycled Records Sessions Vol. 1 (Compilation Album)
2014 – Recycled Records Sessions Vol. 2 (Compilation Album)
2015 – Dezechilibru EP w/Hawk
2015 – Rădăcini Adânci Vol.2 w/Pazzo
2019 – Apollo 23 EP
2020 – Forjă EP
2022 – Mercur
2023 – Patterns Vol. 1 (Beat Tape)

Mixtapes:

2013 – Part Time Rapper Vol. 1 w/NOSFE
2015 – Part Time Rapper Vol. 3 w/NOSFE
2016 – Aperitiv w/Nwanda
2021 – XL w/DOC

Discografie

Videoclipuri

Evenimente