Bogdan David Ioniță, cunoscut mai bine sub numele său de scenă, Keed, este un personaj iconic al scenei muzicale românești. Cunoscut ca membru fondator al popularei trupe Șatra B.E.N.Z., Keed se distinge prin talentul său incontestabil în lumea trapului, dar și prin pasiunea sa surprinzătoare pentru gătit.

Originar din Călărași, Keed și-a descoperit dragostea pentru muzică de la o vârstă fragedă, creând prima sa piesă la doar 16 ani. Cu toate acestea, succesul a venit abia la 27 de ani, când și-a consolidat locul în industria muzicală. Înainte de a-și urma chemarea în muzică, Keed a experimentat diverse domenii de activitate, inclusiv lucrul în străinătate, doar pentru a descoperi că muzica rămâne adevărata lui dragoste.

Frustrat de dieta monotonă bazată pe sandvișuri, Keed a început să exploreze lumea culinară, îmbinând creativitatea sa artistică cu pasiunea pentru mâncare. Fan declarat al show-ului „Chefi la cuțite” difuzat de Antena 1, Keed a decis să-și încerce norocul și să se înscrie în concurs.

Fără o pregătire formală în bucătărie, Keed a reușit să impresioneze, concurând cu succes împotriva unor bucătari cu experiență în cadrul show-ului. Talentul său natural și pasiunea pentru gătit l-au propulsat până în semifinalele sezonului 9 al „Chefi la cuțite”, demonstrând că pasiunea și dedicarea pot aduce realizări remarcabile, indiferent de domeniu.

Videoclipuri

Evenimente

Interviuri

Audio

Galerii foto