Norzeatic / Kaius Leppah / Anghel Mailat / Lavinia Vereș / Gabriel Almaș @Cazarma U – Timisoara

Cazarma U ∣ Strada General Eremia Grigorescu, Timisoara

Bine ai venit la ceva diferit… Aethernativ și Fundația Triade își propun să prezinte o lume alternativă, un fragment din viitor, o gură de aer contemporan ce se adresează tinerilor de orice vârstă.


În 25 mai, începând de la ora 21:00, în cadrul proiectului „după SCULPTURĂ / SCULPTURĂ după”, proiect realizat de Fundația Triade după un concept al Sorinei Jecza & Attila Kim, vom avea acces la expresia câtorva dintre modurile în care arta contemporană își redefinește formele.


Pe scenă își vor prezenta creațiile Norzeatic (spoken word) & Kaius Leppah (DJ / sound design), o_b_i_e_c_t (Anghel Mailat – sound artist / Lavinia Vereș – artist vizual) și compozitorul Gabriel Almași (cadru didactic al Facultății de Muzică și Teatru din Timișoara), artiști aparținând unui vast teritoriu sonor multidisciplinar, într-un concert inedit în care lucrările lor sunt intercalate, interconectate. Experimentul și sculpturile sonore precum și o fascinantă lume a vizualurilor vor alterna cu sonorități ce trec de la hip hop la free jazz electro-acustic, cu elemente concrete și sinteză modulară experimentală.
Creația lor, ce își ia ca sursă imagini ale lucrărilor de sculptură prezente în spațiul expozițional al Cazarmei U, va da o lectură non-lineară asupra artei vizuale. Proiectul urmărește crearea unor straturi sonore și vizuale fluide, apte să recompună o viziune globală, într-un sincretism amplu, în care formele sculpturii se convertesc în sunet și imagine vizuală proiectată pe suprafața exterioară a clădirii.

Preț bilet early bird – online: 45 lei

Dă mai departe

No comment

Lasă un răspuns

S-ar putea să-ți placă și...