Rap Sessions – Open MIC @Le Croc – București

Le Croc ∣ Soseaua Viilor Nr. 95A, București

Aceasta este o oportunitate perfecta pentru toti pasionatii de muzica Hip Hop si artistii aflati la inceput de drum sa isi arate talentele si sa se conecteze cu comunitatea Hip Hop locala. Indiferent daca esti MC, poet, DJ sau pasionat, ai sansa sa urci pe scena si sa iti impartasesti creatiile cu publicul entuziast.


Evenimentul va avea loc Sambata seara, intr-o atmosfera plina de energie, sustinuta de DJ-ul evenimentului, Tripolar, unul din inovatorii in domeniu, a inceput sa mixeze in 2008 si l-ati mai auzit in locuri precum Urbanist ,Molotov, UptownUnderground, Atmosphere – Fade to sunrise si multe altele.
In deschidere, ne bucuram sa avem o prezenta speciala, Diana Yo, o artista talentata, care va captiva publicul cu performanta sa live.

Vom avea onoarea de a gazdui o sesiune live cu 6ase:6ase ce nu necesita nici o prezentare, vom avea parte si de un DJ Set cu Mister C si un concert sustinut de Tony Sacrew.

Cu siguranta, acest eveniment va fi o oportunitate excelenta pentru artistii la inceput de drum, indiferent daca esti MC aspirant, producator talentat sau pasionat al stilului, esti incurajat sa iei parte la open mic si sa-ti arati talentul in fata audientei.

Intrarea libera
RSVP 0765483680

https://www.facebook.com/events/955292779025350

Dă mai departe

No comment

Lasă un răspuns

S-ar putea să-ți placă și...