HHK InTreaba, Rashid raspunde

„Cazi pradă iluziei crezând că ai câștigat un nume și vei dăinui. Nimic mai fals. Dacă vremurile vor demonstra că succesul tău a fost doar o întâmplare fericită la reușita căreia au intervenit forțe externe – care au angrenat un întreg mecanism pentru construirea a ceea ce aveai să devii – astăzi – în contrast cu acea imagine strălucitoare – în fața nemiloasei Oglinzi, într-un moment de conștientizare și de sinceritate cu sine îți vei recunoaște impostura în care te scalzi. N-ai muncit prea mult la imaginea ta nici atunci și nu o faci cu succes nici azi.
Colcăie de impostură câteva grupări care-și spun «studio de producție muzicală», «label», ori «profesioniști». Frustrare în abundență. Cei care n-au reușit în domeniu încearcă să pună labele pe ceva la care nu au contribuit calitativ vreodată. Se hrănesc cu impostură și cultivă impostură. Diletantismul degradează imaginea unei culturi la care au contribuit oameni născuți pentru a face istorie în domeniu.
Parveniții vor arăta mereu cu degetul către cei care își fac arta onorând fiecare sacrificiu cerut.
Ce greu le va fi fariseilor când la final nu vor izbândi!
Acestea sunt doar câteva observații vizavi de ultimele can-can-uri virale.

Cristian-Valentin Udrea a.k.a. Rashid, sau Omulcareaduceploaia și odată cu ea oprobiul haterilor de duzină, este artistul care a ales să nu împartă în genuri muzica. Muzica, pentru Rashid, este un fapt ce se întâmplă așa cum simte. Dacă astăzi simte că muzica va plânge, auditoriul va empatiza cu inima strânsă. Dacă mâine muzica e bucurie, cântarea lui Rashid va impune dans la orice petrecere.
A fost o plăcere pentru echipa HipHopKulture să stea de vorbă cu omul Rashid. Cu mâna pe inimă vă spunem că ne-a câștigat admirația.”
Ciprian Alexandrescu | HipHopKulture.ro

HHK InTreaba, Rashid răspunde
Locație: Golden Boy Society, București
28.09.2023
Invitat: Rashid
Filmare: Ernest Valentin
Montaj video/audio/text: Ciprian Alexandrescu
Concept: Alexandra Miron
Coordonator proiect: Ciprian Alexandrescu
Asistent coordonator: Alexandra Miron, Vicențiu Popescu

Dă mai departe

No comment

Lasă un răspuns

S-ar putea să-ți placă și...