Noul album Samurai x El Nino – Rapocalipsa I

15 mai a fost o zi apocaliptică pentru Samurai și El Nino. La o distanță de nici mai mult, nici mai puțin de șase ani, cei doi s-au întâlnit și au realizat un nou album, mai exact albumul Rapocalipsa I.

Piesa care a fost lansată pe 15 mai și pe Youtube, cu videoclip, a fost „Ia-mă cu tine”, fiind și prima colaborare de pe album cu Tranda, produsă de Robi.

Veți găsi zece melodii în total și colaborări cu artiști precum Oana Marinescu, F. Charm, Cally Roda, Jianu și Irma. Printre producători se regăsesc Keri, Robi și Kostaski, însă tot ce vă va oferi acest album veți afla în curând, mai exact pe 25 mai, când va fi disponibil pe toate platformele de streaming.

Interesant pentru colecționari este faptul că dacă veți achiziționa orice produs textil, de pe Legenda Vie, veți primi și CD-ul în format fizic.

După ce a fost prezentat tracklist-ul, fanii au ales deja câteva melodii pe care de-abia așteaptă să le asculte, iar acestea ar fi: „Briliant”, „Omorâm timp”, „Calea cea lungă”, „Trece o vară” și „Lumea mea de scrum”.

Tu ce vei asculta prima dată de pe albumul Rapocalipsa I?

Dă mai departe

No comment

Lasă un răspuns

S-ar putea să-ți placă și...