Noul single SkAB, „Fix the Money, Fix the World”, acum disponibil pe toate platformele de muzică

O nouă piesă semnată SkAB, „Fix the Money, Fix the World„, este disponibilă începând cu data de 10 iunie 2023 pe toate platformele de muzică și este o continuare a piesei “Nelegație”, ambele tratând importante probleme politice și ambele având amprenta producătorului german multi-platină Eugen Boger.

SkAB este un rapper originar din Craiova, antreprenor în online și fondator al Liberneziei, o micronaţiune ce promovează libertatea individului. Cu un background in economie, piesele sale abordează în principal subiecte complexe, precum pierderea progresivă a libertății individului, politica monetară și efectele asupra societății, încurajând ascultătorii să țină cu dinții de puținele libertăți rămase.

În ciuda titlului, piesa „Fix the Money, Fix the World” este o piesă în limba română, are la bază graficele publicate de proiectul „WTF Happened in 1971?” (https://wtfhappenedin1971.com) și explorează problema morală a tipăririi banilor și efectele asupra societății și mediului.

Videoclipul ce însoțește piesa este un visualizer custom, ce susține versurile cu imagini generate de AI și va fi difuzat în premieră pe canalul de YouTube SkAB și în emisiunea online SlangJams, la ora 22:00.

Materialul audio a fost înregistrat în aprilie-mai 2023 în București, în studioul personal SkAB.

Text: SkAB

Instrumental: BOGER

Mix & master: Tokasound

Cover art: 677studiosart

Parteneri: HipHopKulture.ro, HipHopNews.ro, Marpha HIP-HOP, SlangJams, Libernesia.

Dă mai departe

No comment

Lasă un răspuns

S-ar putea să-ți placă și...