Noul single SkAB, „Nu vei ști”, disponibil pe toate platformele de muzică

Mult așteptata piesă SkAB, “Nu vei ști“, este disponibilă începând cu data de 29 septembrie 2023 pe toate platformele de muzică.

SkAB este un rapper originar din Craiova, antreprenor în online și fondator al Liberneziei, o micronaţiune ce promovează libertatea individului. Cu un background în economie, piesele sale abordează în principal teme complexe ce surprind atât natura umană cât și mediul politic, trăgând semnale de alarmă cu privire la pierderea progresivă a libertățiilor individuale și alunecării spre totalitarism.

De această dată, însă, e vorba despre o piesă despre pierdere, o piesă de suflet și dureros de sinceră, produsă, cum ne-am obișnuit deja, în colaborare cu beatmaker-ul multi-platină Eugen Boger,  mixajul și masterizarea sunt realizate de Ivan Nadtoka (Tokasound), iar chitara solo este creația lui Cristi Marian.

Videoclipul este un visualizer custom și va fi difuzat în premieră pe canalul de YouTube SkAB și în emisiunea online SlangJams, în data de 30 septembrie la ora 21:30.

Materialul audio a fost înregistrat în august 2023 în București, în studioul personal SkAB.

Text: SkAB
Instrumental: BOGER
Chitară solo: Cristi Marian
Mix & master: Tokasound
Cover art: 677studiosart

Parteneri: HipHopKulture.ro, SlangJams, Libernesia

Dă mai departe

No comment

Lasă un răspuns

S-ar putea să-ți placă și...