BLOOD on the WALLS @Beraria H | București

Beraria H | Kiseleff 32, Parc Herastrau, (fostul Pavilion H), București

Pe 03 martie 2024 anturăm forțe românești de hip-hop pentru o seară cu ”sânge pe pereți” care își propune să descopere noi artiști hip-hop într-un battle de istorie.

După 7 preselecții desfășurate la KATAKOMBA, rămân în competiție spuma spumelor – 12 rapperi FOC pe care îi vom vedea la Berăria H bătându-se în rime sângeroase.


DJ UNDOO va fi Președintele Juriului și totodată și DJ Support pentru toți concurenții. DJ UNDOO este una dinte cele mai respectate figuri ale rapului românesc, personaj activ implicat în fenomen, producător, selector, organizator de evenimente, cofondator al primului label hip-hop românesc – Hades Record, un maestru al platanelor premiat oficial de competiții internaționale de turntublism și neoficial de cei mai mari raperi români cu care a colaborat.


Deasemenea, în juriu avem pe Mihăiță de la BATTLE MC România, cu un background puternic în zona de battle-uri rap, promoter și lansator a zeci de artiști de gen din România.


OLINIUTZĂ – personaj implicat în ultimii ani în battle-uri vine să completeze Juriul BLOOD ON THE WALL.
Oliniutza este dublu campion național Battle MC România, câștigând titlul în 2014 și 2015. Este recunoscut pentru versatilitatea sa ca artist, producer, dansator etc. Mai nou ne binedispune cu o serie de voiceover-uri în care îl parodiază pe Conor McGregor. Oliniutza face parte din trupa Bam Dighidi Bam, alaturi de Fraxu și Nomad (foști battle mcs) cu care a pus bazele unor episoade în versuri cu diferite tematici, numite “Camera cu Rime”.


V-am pregătit recitaluri Premium cu artiștii de hip-hop care acoperă mai multe zone din stilistica genului, va fi un Regal Hip Hop.
PHUNK B, OMU GNOM, BOCASECA, DANA MARIJUANA, DICE sunt câteva din numele puternice ale genului românesc – pe care ne bucurăm să le avem între rundele de BATTLE de pe 3 martie 2024

Fratele FUBUKI e ”in charge” cu pregătirile, rundele, prezentările și tot ce mai coacem pt 03 Martie, va avea cu el co-parteneri de prezentare, surprize și multe dume în rime.


Marele Premiu al competiție BLOOD ON THE WALLS: 500 euro + o producție audio-video în studioul LUNAtech SOUND

Acces: 19:30 – Show: 20:30

Dă mai departe

No comment

Lasă un răspuns

S-ar putea să-ți placă și...