MC CONTEST 3 #slangchallenge

DOWNLOAD BEAT: https://bit.ly/mccontest3
TRIMITE STROFA TA AICI: castet.slangmusic@gmail.com
(puteti folosi www.wetransfer.com sau orice alt site de upload)

De azi, 8 August, Slang Music impreuna cu Shadman Beats si in parteneriat cu HipHopKulture.ro demareaza a 3-a editie al concursului de MC-ing organizat de Slang Music si Castet. Daca iti place hip-hop-ul si esti pasionat de MC-ing, indiferent de cata vreme faci asta, acest concurs este pentru tine. Shadman Beats a creat un instrumental versatil care sigur te va face sa scuipi ceva versuri.

Noi suntem pasionati de hip hop si am facut asta din pasiune de ani buni deja. Acesti ani ne-au aratat clar ca doar pasiunea nu e suficienta. Prin acest concurs, ne dorim sa reanimam scena hip hopului autohton si sa aducem la urmatorul nivel atat spiritul competitiv, dar si colaborarea. De la voi vrem cele mai blana interventii, iar noi colaboram intre noi sa concepem un pachet de premii cat mai complet, astfel incat castigatorii sa se aleaga cu piese de sine statatoare si cu promovare inclusa.
Cum se va desfasura concret acest concurs? Acesta se va desfasura in 3 faze: inscriere, promovare si jurizare.

Faza 1, Inscrierea: aproximativ 2 luni
Pentru a va inscrie, va invitam sa va inregistrati si/ sau sa va filmati si sa trimiteti pe e-mail inregistrarile, pana la data de 30 Septembrie. Castet le va urca pe canalul de youtube ​⁠ pe data de 1 Octombrie aproape simultan.

Faza 2, Promovarea: pentru aproximativ 2 saptamani, va invitam sa va promovati interventiile postate pe ​⁠ cu tag-ul #slangchallenge astfel incat sa adunati cat mai multe vizualizari, like-uri si comment-uri, deoarece toate acestea se vor contoriza si vor constitui un criteriu de departajare si/sau premiere. Data estimativa: din 1 octombrie si pana in ziua anterioara live-ului.

Faza 3: Jurizarea: dupa finalizarea fazei 2, ne vom auzi intr-un live in care vom juriza si vom supune la vot public concurentii. Vom anunta data exacta ulterior, deoarece depide de numarul de participanti si de cum se vor desfasura fazele anterioare. Data estimativa: dupa 14 Octombrie.

Premiile pot inca evolua in functie de cat de multi va inscrieti la concurs si de cat de multa vizibilitate va capata acest concurs, astfel ca noi vom da update-uri frecvente in legatura cu premiile. Insa ce putem spune e ca ne propunem sa alegem 3 castigatori, iar pachetul de premiere sa includa instrumentale produse de Shadman Beats, inregistrare in studio, mix/master, artwork, lyric video, promovare in live-urile slangjams, etc.

Premiul pentru locul 1: 3 beaturi produse de Shadman Beats + inregistrare piese in studio cu mix/master inclus + artwork + lyric video + un premiu special din partea HipHopKulture
Premiul pentru locul 2: 2 beaturi produse de Shadman Beats + inregistrare in studio cu mix/master
Premiul pentru locul 3 aka favoritul publicului: 1 beat produs de Shadman beats + inregistrare piesa in studio cu mix/master inclus

Regulament:

Faza 1: Materialul trebuie trimis la castet.slangmusic@gmail.com pana la data de 30 septembrie si nu trebuie sa depaseasca 2 minute. Inregistrarea poate fi facuta la un studio sau va puteti filma chiar si cu un telefon, deoarece calitatea audio nu va fi un criteriu de jurizare sau departajare. Se va puncta interventia per total, adica versuri, flow, vibe-ul oferit.

Faza 2: Toate inregistrarile vor fi urcate aproape simultan pe canalul de youtube @CASTET pentru a oferi un start just pentru toata lumea.
Participantii trebuie sa isi promoveze inregistarea/piesa timp de 2 saptamani, fara sa recurga la reclame, prin distribuirea piesei de pe canalul ​⁠ impreuna cu tag-ul #slangchallenge. Daca se va observa ca s-a recurs la reclame, deoarece youtube inregistreaza acest aspect, participantul va fi descalificat.

Faza 3: Jurizarea se va desfasura in intregime live, astfel incat sa fie 100% transparenta.
Juriul va fi format din 3 jurati: un jurat surpriza, Castet si Shadman Beats. Acestia vor da fiecare cate o nota, de la 1 la 10, iar media lor va constitui 50% din nota de calificare in procedura de vot finala.
Fiecare persoana din publicul de pe live va putea nota piesele cu note de la 1 la 10, iar media acestor note va constitui cealalta jumatate de nota care va califica piesa in procedura de vot finala.
Toate piesele cu nota peste 8 sau top 15/20 vor intra intr-un poll live unde publicul va vota piesele castigatoare, locul 1 si locul 2.

Locul 3 sau favoritul publicului va fi ales in urma centralizarii like-urilor, vizualizarilor si comentariilor date la piesa. Videoclipul cu cele mai multe vizualizari, like-uri si comentarii va fi desemnat castigator.

Succes!

Dă mai departe

No comment

Lasă un răspuns

S-ar putea să-ți placă și...