2’ȘPE continuă cu K-RIGA

2’ȘPE te caută. 2’ȘPE are rațiune și suflet.

În epoca vitezei informaționale, 2’ȘPE și-a propus să prepare în laboratorul HipHopKulture.ro, concentrate de dopamină capsulate în pilule de un minut și douăzeci de secunde.

15 iulie 2023 – făcuse deja Dumnezeu Pământul și împărțise strada în bine și rău. Aveam deja pe Eva îmbrăcată sumar și pe Adam în x exemplare de jupân și cocalar, când, deodată…

…În drum către aniversarea de cinci ani a prietenilor noștri de la Ministry of Hip Hop

… am oprit pentru a filma cadrele ce aveau să devină short clipul cu numărul doi din playlist-ul 2’ȘPE. Actor principal: K-RIGA.


Cariga Daniel Claudiu este un oltean convins că ceea ce-i este scris, e încă o poveste de succes. Mi-a acceptat invitația fără să stea prea mult pe gânduri și am primit un demo de la el care a schimbat automat dinamica acestui proiect. Tipul nu e de trecut cu vederea. Nu sunt ignorant și plec urechea către fiecare voce. Uneori rămân marcat de ceea ce aud și țin morțiș să share-uiesc cu cei din jur tot ce mă bucură.

K-RIGA este membru al grupului HollyRapBucuresti, înființat de Johnny Dev și Bufon01, și îi puteți asculta piesele pe canalul său de YouTube.

K-RIGA e parte din mișcarea asta. K-RIGA își duce zilele făcând asta. K-RIGA spune.
Noi ce mai zicem, ce mai facem?
Haideți să mergem la braț pentru mișcarea Hip Hop!

Articol de: Ciprian Alexandrescu

Dă mai departe

No comment

Lasă un răspuns

S-ar putea să-ți placă și...