SUBsoldatul este numele noului EP semnat de Subsemnatu

“SUBSOLDATUL” este titlul celui mai nou material Subsemnatu, se prezintă sub forma unui EP de cinci piese in format digital și digipak, și poate fi considerat primul album matur al artistului, cu un nivel de abordare tematic și muzical care il diferențiază mult față de restul catalogului său.

Tonul liric este dat de recentele evenimente planetare sau personale, dar modul in care Subsemnatu le exprimă in versuri reflectă o bogată experiență de viață adunată in peste 20 de ani de hip-hop și sute de producții. Cu o tentă evident socială, albumul tratează tranșant subiecte din și despre stradă, război, libertate, conștiință sau justiție, livrate in același registru vocal inconfundabil al artistului dar la un nivel superior de aprofundare, relatare si concluzie.

EP-ul beneficiază muzical de aportul lui Carbon aka NancoBranco și Cretzu, scratchuri fabuloase de la Tecko Starr și doua solo-uri de vioară senzaționale interpretate de Diana Ciudin, care dau culoare și dramatism in acelasi timp.

Întregul EP poate fi ascultat aici.

De la inceputul anului au fost lansate două single-uri sub formă de videoclip iar astăzi vă prezentăm al treilea video de pe material (la piesa omonimă a albumului), un scurt-metraj de 7 minute cu un puternic mesaj anti-război.

O producție Subs Productions in colaborare cu Rebel Music și Stradavarius.

Dă mai departe

No comment

Lasă un răspuns

S-ar putea să-ți placă și...