Argatu’ – Tezaur [Album]

“Sentimentul de libertate, asta exprima albumul nou Argatu’. Am ales sa dau frâu liber tuturor barierelor impuse de vreo dogmã nescrisã muzical, pe care noi artistii o intampinam uneori, ba chiar ne savarsim indirect o limita in proces. O “luptã” de 4 ani de zile, de la care mi-am înscris sufletul în acest material în cel mai precis detaliu. Acel ceva pentru care meritã sã lupti, pentru Tezaurul tãu, pe care îl lasi mostenire lumii. Fiecare album/piesa/coperta e un Tezaur pentru mine.” – Argatu’

Masca Argatu’ exprima clar ca la suprafata se vor auzi genuri muzicale moderne precum Hip-Hop, Speed House/Uk Garage, Drum and Bass etc. precum si insertii de orchestratie/score cinematic, iar în substrat, în interior având dominante rãdãcinile noastre, ale poporului român, folclorul traditional. Design-ul vizual al albumului a fost realizat de Sabin Onceriu.

Argatu’ este un artist (Producer & MC) cunoscut pentru abordarea folclorului traditional romanesc intr-o maniera auditiva direct integrata in genuri muzicale urban/electronice, acoperind astfel influente din Drum And Bass, Hip-Hop/Rap, Dubstep, Dub, Grime & UK Garage, Breakbeat, Trap, uneori si compozitii cu insertii ce tin de Film Score/ Game Soundtrack. Muzica lui poate fi gasita pe profilul oficial „Argatu’ ” de YouTube, Spotify si toate celelalte platforme de Stream. Aboneaza-te ca sa fii la curent cu noile aparitii si informatii.

Sursa: https://www.youtube.com/@Argatu

Dă mai departe

No comment

Lasă un răspuns

S-ar putea să-ți placă și...