Atunci cand vine vorba de Puya, prima intrebare nu este daca ai auzit de el. Ci de unde il stii pe Puya? Poate sa iti vina in minte un videoclip al trupei La Familia. Sau, poate, fredonezi deja refrenul de la Undeva-n balcani. Inseamna ca esti printre cei care stiu ca rapperul are si o cariera solo, care se poate numara in ani, albume sau milioane de vizualizari.

Primul material solo al lui Puya a fost unul nelansat oficial, insa care a bucurat boxele fanilor norocosi. O colaborare atipica pentru scena rap de atunci a fost piesa Nu te grabi, cu Paula Seling.

Sapte ani mai tarziu, Puya ii aduce pe Lora, Keo, Alex Velea, Cabron si nu numai pe Muzica de tolaneala si depravare. Tot atunci, Puya isi anunta cariera solo si pe canalele TV de muzica, prin clipul Viata noua.

Romanisme – Partea I a convins pana si scepticii ca muzica rap isi croieste drum la radio si TV. Clipul Undeva-n balcani cu George Hora i-a facut, inca o data, cunostinta publicului cu rapperul care ddescrie societatea romaneasca cu ironie, dar fara sa o renege.

Partea a doua a seriei Romanisme a mers mai departe cu noutatile – include chiar si o interventie a lui Teo (Cafe Deko), pe una dintre cele 13 piese. Publicul s-a bucurat de Change si V.I.P., iar ascultatorii vechi ai rapperului au avut parte de un bonus: clipul Sus pe bar.

Discografie

Stiri

Videoclipuri

Evenimente

Interviuri

Galerii foto