MIXTAPE FESTIVAL #102

Club Quantic, Bucuresti

A doua editie MIXTAPE FESTIVAL se va desfasura in clubul Quantic din Bucuresti in zilele de 20 si 21 mai 2023 si continua misiunea de prezentare a culturii hip-hop de la noi cu elemente esentiale pentru rapul autohton din toate generatiile de artisti si fani.

Astfel, avem marea onoare sa punem pe acelasi afis doua trupe legendare cu un aport fundamental in scena nationala si cu trecut tumultuous: LA FAMILIA si R.A.C.L.A.! Primii vor sustine un concert pentru prima data in clubul Quantic si il au ca invitat special pe CEDRY2K iar reuniunea R.A.C.L.A. are un caracter unicat prin participarea extraordinara a lui CLONATU, impreuna cu RIMARU si K-GULA, ceea ce da festivalului o valoare istorica!
Alaturi de ei, trupa-cult SPECII si alti peste 20 de artisti si invitati vor urca pe scena in cele doua zile, inclusiv primul concert DHRILLER (noul proiect de dark-drill al lui Stres si Cretzu), iar de warm-up si after-party se va ocupa PHANE BUTON si DJ WICKED. Toti artistii vor fi prezentati de marele maestru de ceremonii BRUGNER, intr-un eveniment independent produs de Rebel Music si promovat de Radio Guerilla si partenerii.

Program ziua 1 (sambata 20 mai)
LA FAMILIA / DHRILLER (Stres x Cretzu) / DINTE / DJ WICKED / BRUGNER plus invitati
Program ziua 2 (duminica 21 mai)
R.A.C.L.A. / SPECII / MAX K / STH / PHANE BUTON / DJ UNDOO / AD LITTERAM / BRUGNER plus invitati

PRE-SALE
ABONAMENT festival x 139 lei
BILET ziua1 x 60 lei
BILET ziua2 x 80 lei

Reguli de acces
Accesul copiilor cu vârsta de până la 16 ani inclusiv este permisa in baza unui bilet valabil si dacă sunt însoțiți de un părinte care deține un bilet valabil de acces.
Pe durata evenimentului se vor realiza înregistrări audio şi video, care pot fi folosite ulterior de artisti si producatori, iar unele pot conține, aleatoriu, imaginea sau vocea persoanelor din public. Participarea la eveniment reprezintă acordul implicit pentru folosirea lor.
Este interzis accesul cu camere foto-video profesionale fara acreditare iar in timpul concertelor este interzisa orice filmare cu durata mai mare de 3 minute.
Pentru buna desfasurare a evenimentului, organizatorii isi rezerva dreptul de a interzice accesul persoanelor care nu respecta regulile de acces.

Dă mai departe

No comment

Lasă un răspuns

S-ar putea să-ți placă și...