Subsemnatu – Strig „Libertate!” (feat. narcoBranco & Tecko Starr) [Visualizer]

Noul material SUBSEMNATU va aparea in primavara si va fi un EP social care va marca o granita in discografia artistului. Va fi scurt, intens si profund pentru ca este un material de rap social cu teme grele tratate de un Subsemnatu trecut prin multe si ajuns la maturitatea artistica.
Primul single se numeste STRIG LIBERTATE, este intentionat lansat astazi 22 decembrie, de ziua cand romanii si-au recastigat libertatea la Revolutie (oare?!) si este dedicat tuturor celor care inca le mai pasa. Problema libertatii este din nefericire un leitmotiv peren intr-un sistem politic care se foloseste de click-bait, crize, pandemii si multe reclame la medicamente pentru a reduce oamenii la niste simple masini de munca fara constiinte si cu fals liber-arbitru.
Piesa este produsa de SUBSEMNATU, invitat este CARBON iar de scratch-uri s-a ocupat TECKO STARR, intr-o colaborare de exceptie intre Subs Production, Stradavarius si Rebel Music, cu un video-liric realizat de Rare Species.
Poate ca nu schimbi nimic dand play la video dar macar te asiguri ca nu esti unul dintre aia multi si somnolenti. Stati trezi si sanatosi ca sa ne vedem la concerte!

Instrumental: Subsemnatu
Text: Subsemnatu, narcoBranco
Mix & master: Subsemnatu
Cuts: Tecko Starr

Dă mai departe

No comment

Lasă un răspuns

S-ar putea să-ți placă și...