Blackout Magazine – nr 2 / 2009

Apasați butonul [+] pentru zoom sau butonul [full screen].

În ce de al doilea număr al revistei Blackout, pe prima pagină îl găsiți pe Grasu XXL. O să aflați ce ar fi ales să cante dacă nu ar fi cântat hip-hop, cu cine și-ar fi droit să colaboreze și care îi erau regretele la vremea aceea.

Mai departe veți descoperi artiști precum Freakadadisk, Arssura, Camuflaj și Cheya Crew. Freakadadisk a fost întrebat dacă avea oracol în copilărie și cu ce își ocupa timpul liber, pe când Arssura răspundea publicului de atunci de ce la 31 de ani încă a rămas în industrie și care era mesajul pentru oamenii care nu îl vedeau bine în industria hip-hop. Pe lângă toate acestea veți descoperi și cine era considerat cel mai bun beatboxer în anul 2009 de la noi și multe alte surprize pentru care merită să răsfoiți Blackout.

“Ideea a fost să nu reprezinte un blog sau un www cu informații “REP”, ci pur și simplu oamenii să afle tot ce trebuie de la cei care au cuvântul. Găsești interviuri exclusive, poze, articole, cd-uri și chiar concursuri. Și că să fie hip-hop pe bune am zis să fie necenzurată (asta nu că să fie vulgară ci pentru că cei care au cuvântul s-o spună în felul lor și cu liberă exprimare). » (Editorial Blackout – Griffo)


Realizatori revistă: Griffo, CenzuraH

Sursă arhivă: CenzuraH

Articol de: Izabella Stoica

Dă mai departe

No comment

Lasă un răspuns

S-ar putea să-ți placă și...