Lansarea piesei “San Diego”: O colaborare intensă între “om necunoscut” și Bogdan (El Negro)

Într-o lume plină de agitație și incertitudine, muzica rămâne o forță care ne aduce împreună și ne amintește de visele noastre. Astăzi, suntem încântați să anunțăm lansarea piesei muzicale “San Diego”, o colaborare între om necunoscut și Bogdan, membrul fondator al trupei El Negro, prima trupă de reggae din România. Piesa este un strigăt de libertate și inspirație, inspirată din călătoriile lor în jurul lumii și este dedicată tuturor celor care nu au uitat să viseze.

“San Diego” este un omagiu adus locurilor care te fac să te simți ca acasă și care îți amintesc mereu de visele tale. Numele piesei este o reflectare a originilor lui ON, care provine de la malul mării și găsește mereu o sursă de inspirație în marea vastă și în zborul valurilor.

Această colaborare muzicală este o poveste de pasiune și explorare, cu versuri puternice și acorduri captivante. “San Diego” îmbină elemente de reggae, rock și hip-hop pentru a crea un sunet unic și plin de viață. Versurile revigorante vorbesc despre călătorii, libertate și curajul de a urmări visele, indiferent de obstacolele din calea noastră.

Bogdan, membrul fondator al trupei El Negro, aduce cu el o bogată experiență în industria muzicală și o pasiune pentru reggae care a rămas neschimbată de-a lungul anilor. Colaborarea sa cu om necunoscut adaugă o dimensiune nouă și palpitantă în universul muzical românesc.

“San Diego” va fi disponibilă pentru ascultare și descărcare pe toate platformele de streaming muzical, precum Spotify, Apple Music și YouTube. De asemenea, puteți urmări videoclipul piesei pe canalul oficial de YouTube al artiștilor.

Voce, text: om necunoscut | Bogdan (El Negro)
Productie muzicala: Bazi
Aranjament muzical: Bazi
Bas: Bazi
Chitara electrică: Bazi
Drum programming: Bazi
Mix, master: Bazi
GFX: Gogoasa
Visual: Adrian Voicu (Picuttes)

Dă mai departe

No comment

Lasă un răspuns

S-ar putea să-ți placă și...