Rashid a răspuns prezent la invitația HipHopKulture

„Motorul acestei mașinării – HiphopKulture.ro – a repornit de ceva vreme și-și face turul de onoare sub privirile vechilor și noilor susținători, de la cel mic la cel mare, de la stânga la dreapta, de la munte pân’ la mare și promite să-și facă treaba așa cum așteptările o cer.

Mulțumiri celor implicați! Mulțumiri celor care ne distribuie munca – Ministry of Hip Hop, Bazarap, Hiphoplive.ro, etc. !

Cel drept și rezonabil, așa cum o spune și semnificația numelui de scenă, Rashid a primit cu bucurie propunerea de a face parte din proiectul «2’ȘPE».

Cristian-Valentin Udrea, născut în Craiova, membru al trupei de suflet C.I.A. și component al label-ului Golden Boy Society, poate fi asociat cu multe nume importante din industria muzicală din România -Puya, Sişu, Alex Velea, Gabriel Cotabiţă, Alina Eremia, Criss Blaziny, Cedry2k și multe altele – datorită colaborărilor foarte inspirate.

Având în vedere că Rashid face versuri de la 15 ani, cele doisprezece versuri ale proiectului de față, au fost un soi de «mic-dejun». Chiar și așa le-a acordat seriozitate, iar mesajul final este cât se poate de firesc: în muzică nu poți fi mediocru și parvenit, iar cei buni vor fi mereu în top.” – Ciprian Alexandrescu

Dă mai departe

No comment

Lasă un răspuns

S-ar putea să-ți placă și...