Concert Omu Gnom @Atelier Cafe | Cluj-Napoca

Atelier Cafe | Memorandumului 9. Cluj-Napoca

Recunoscut pentru rigoarea și complexitatea scrisului, Omu Gnom este unul dintre cel mai longevivi reprezentanți ai undergroundului românesc, având peste 20 albume cu tâlc în palmares, multe dintre ele devenind clasice. De peste 3 ani, Omu Gnom produce și prezintă în fiecare joi, la Radio Guerrilla, Muzică de pus pe gânduri – singura emisiune de conscious and lyrical rap din FMul românesc.

Gnom este îndrăgostit de Cluj, venind aici aproape în fiecare an, dacă nu cu un concert, clar cu un concediu. Prieteni buni în Cluj Gnomu are, iar unii vor fi prezenți și pe scenă: Slim Rocka la platane + warm up, unde va pune exclusiv piese de la emisiunea Muzica de pus pe gânduri, și Mihnea Blidariu, reprezentând Luna Amară, la voce și trompetă.

Omu Gnom promite o incursiune în aproape toate albumele, un fel de best of so far, incluzând piese de pe ultimul material scos la final de 2023 și intitulat Între Timp. Concertele lui Gnom au un vibe anume așa că fii pregătit pentru o seară de conscious rap cu muzică de dat din cap și din neuroni.

Dă mai departe

No comment

Lasă un răspuns

S-ar putea să-ți placă și...