R.A. THE RUGGED MAN × PARAZIȚII × SNOWGOONS DJs × ALAN × DAN GEROSU × DJ WICKED @Quantic | București

Quantic | Șoseaua Grozăvești 82, București

R.A. The Rugged Man este o adevărată legendă, provenind din Long Island’s Suffolk County. Cu o carieră care se întinde pe zeci de ani, măiestria sa artistică sfidează narațiunile simple, iar versatilitatea sa este de neegalat. El își poate spulbera colegii rapperi cu rime de luptă feroce, poate crea cântece personale și sincere care rezonează cu fanii, poate contesta status quo-ul și poate livra fluxuri uluitoare care dovedesc că abilitățile sale lirice sunt de neegalat.

Crescut de tatăl său, veteran din Vietnam, R.A. înțelege ce înseamnă rezistența, iar parcursul său în industria muzicală a fost de-a dreptul remarcabil. A colaborat cu cei mai respectați artiști hip-hop, printre care The Notorious B.I.G., Wu-Tang, Tech N9ne, Rakim și mulți alții. CV-ul său include un disc de aur și un vers legendar pe piesa „Uncommon Valor” de la Jedi Mind Tricks. Nu numai că este rapper, dar este și jurnalist și regizor, ceea ce adaugă profunzime arsenalului său creativ.

Cu fiecare nou album, R.A. The Rugged Man continuă să redefinească genul, rămânând relevant și captivând fanii cu măiestria sa artistică. Cea mai recentă lansare a sa, „All My Heroes Are Dead”, îi consolidează statutul de forță culturală. Pregătiți-vă pentru o seară de neuitat, în timp ce R.A. ne reamintește că legendele nu mor niciodată.

Program eveniment:

20:30 – 21:30: DJ WICKED
21:30 – 21:45: DAN GEROSU
21:45 – 22:10: ALAN
22:10 – 22:55: PARAZIȚII
22:55 – 23:55: R.A. THE RUGGED MAN
23:55 – 02:00: SNOWGOONS DJs (Dj Crypt & Sixkay)

Dă mai departe

No comment

Lasă un răspuns

S-ar putea să-ți placă și...